GRATIS VERZENDING VANAF €40

Betaalmethoden

iDEAL   

Bij AIM Sparkle kun je jou bestelling onder andere met iDEAL betalen, wat momenteel de meest gebruikte, veilige en gemakkelijke betalingsmethode voor online aankopen binnen Nederland is. Voor het betalen met iDeal hoef je je niet te registreren of een account aan te maken, je kunt het direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.  

Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus gewoon enkel en alleen de bezorgkosten. Je naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat je de betaling hebt goedgekeurd en dus houd je zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens. Nog een voordeel is dat het bedrag direct van je rekening wordt afgeschreven en wij meteen kunnen beginnen met het verwerken van jouw bestelling!
 

PayPal 

Naast iDEAL en bankoverboeking kun je in onze webshop ook kiezen voor het betalen door middel van PayPal. PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij je je bankrekening of creditcard aan je PayPal account koppelt. Voor het betalen met PayPal wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.   


Creditcard
Ook kun je ervoor kiezen te betalen met een (Mastercard of Maestro) creditcard. Je kunt je creditcardgegevens veilig invoeren op onze website waarna wij zorgen voor een correcte afhandeling van de bestelling. Voor het betalen met Mastercard wordt een fee van € 0,99 in rekening gebracht.


Bankoverboeking (vooruitbetaling) 
Naast iDEAL kun je bij ons ook betalen via een reguliere bankoverboeking. Betalen door middel van een bankoverboeking betekent dat je na het plaatsen van de bestelling met internetbankieren het orderbedrag via je eigen bankrekening naar ons overmaakt. Bij betalingen via bankoverboekingen duurt het vaak 1-2 werkdagen voor het op onze rekening zichtbaar is, daarna sturen we je bestelling direct op. Houd er dus rekening mee dat een bestelling met als betaalmethode bankoverboeking niet direct verzonden wordt!

Indien wij de betaling niet binnen 3 dagen ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd.

Overmaken door middel van overboeking kan naar:
IBAN: NL67ABNA0636246507
Ten name van: AIM Sparkle
betalingskenmerk: (je ordernummer)