GRATIS VERZENDING VANAF €40

Highlighters voor beginners

Sinds ik ben begonnen met AIM Sparkle, ben ik erachter gekomen dat nog veel mensen niet weten wat highlighter is. In onderstaande video heb ik geprobeerd het zo duidelijk mogelijk uitgelegd. 

 Laten we bij het begin beginnen. Wat zijn highlighters? De naam geeft het al een beetje weg. Highlighters “highlighten” bepaalde punten van je gezicht. Het gaat dan om de punten die als het ware uitsteken/ natuurlijk oplichten. Op deze punten van je gezicht valt het licht. Hierdoor vallen deze punten op en geven wat meer glans. Als je voor de spiegel staat en er valt licht op je gezicht, dan zal je zien dat bepaalde punten in je gezicht iets meer zullen opvallen. Highlighters laten dezen punten nog meer opvallen.

Highlighters worden op bepaalde punten van het gezicht aangebracht, omdat het dan lijkt alsof de zon op je huid schijnt. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke glans op je gezicht en hierdoor ziet je gezicht er gezond en gevoed uit. Daarnaast kan highlighter je gezicht ook smaller en strakker laten ogen.

De foto hieronder laat de punten die gehighlight worden zien. Highlighter wordt aangebracht op de jukbeenderen, neus (het rechte gedeelte en/ of het puntje), wenkbrauw bot onder de wenkbrauw, boven de wenkbrauw (op de slaap), cupid bow (boven je lip op je lip rand), voorhoofd, de binnenste ooghoeken en de kin. Dit zijn allemaal natuurlijke “highlight” plekken van het gezicht.

Hopelijk hebben de video en het artikel meer duidelijkheid gegeven over highlighters!