GRATIS VERZENDING VANAF €40

Het zonnetje gaat goed samen met een mooie highlighter

Geschreven door Kaoutar Allabbass

Nu het zonnetje weer begint te schijnen, hebben de meeste vrouwen geen zin in een dikke laag make-up. Maar wij willen er natuurlijk wel op ons best uitzien. Gelukkig zijn er makkelijke trucjes om een mooie subtiele glow te creëren. Je hebt maar een ding nodig namelijk een highlighter.

Het is belangrijk dat je een highlighter kiest die goed bij je eigen huidskleur past. Als het iets te licht is heb je de kans dat het een witte waas wordt, wat onnatuurlijk oogt. Hieronder heb ik een paar tips voor jou op een rijtje gezet.

Heb je een lichte huidkleur? Dan passen parel, witte en rozige highlighters heel mooi bij jouw huidskleur. Veel meiden hebben een medium huidskleur met een gele ondertoon, jullie kunnen veel kleuren hebben. Denk aan goud of perzik achtige kleuren. Bruinere huidjes kunnen kiezen voor koper of brons. Dit zijn natuurlijk maar tips en hier hoef je je zeker niet aan te houden.

Nu je de juiste kleur weet te vinden kan je een meesterwerk maken van je gezicht, yes go Picasso! Highlighter breng je aan op de plekken die je wilt accentueren in je gezicht. Om je jukbeenderen nog scherper te maken, kan je higlighter boven je jukbeenderen aanbrengen. Door dit te doen lijken je jukbeenderen hoger. Verder kan je highlighter onder de wenkbrauwen en in de ooghoeken aanbrengen dit geeft je een open blik. Een beetje highlighter op je cupidoboogje zal je lippen voller doen lijken. Als laatst kan je het prima gebruiken als oogschaduw.

Highlighter is dus vanaf nu niet weg te denken uit je tas!